СО ЏЕКПОТ ДО БОНУС

Ве наградуваме за секој освоен Џекпот во SYNOTtip CLUB! Со секој освоен Џекпот добиваш БОНУС за игра.

Synot Џекпоти:
Mini Jackpot – 500 поени БОНУС

Midi Jackpot –  2000 поени БОНУС

E-Gaming Џекпоти:
Bronze Jackpot – 500 поени БОНУС

Silver Jackpot –  2000 поени БОНУС

Novomatic, EGT, Synot Firebird Џекпоти:
Bronze Jackpot – 500 поени БОНУС

Silver Jackpot –  2000 поени БОНУС

*Бонусот се искористува на Synot апарат.

 

Промоцијата важи во:

Sky Hotel Гевгелија
Неготино
Крива Паланка
Пробиштип
Босилово
Пехчево
Миравци
Струмица

 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!