НОВИ FIREBIRD АПАРАТИ

За прв пат во Македонија!
 
Најновите апарати со обновениот софтвер и игри ја претставуваат најновата генерација на брендот SYNOT. Благодарение на совршениот спој на модерен дизајн, елегантен стил и висок степен на софистицираност се овозможува максимална удобност на играчот. Пробајте ги веднаш на следните локации:
 • Sky Hotel Гевгелија
 • Скопје (Стара Рампа)
 • Виница
 • Градско
 • Неготино
 • Македонски Брод
 • Драчево
 • Штип
 • Миравци

Со обновениот софтвер на Firebird добивате:

 • полесно и побрзо играње
 • без прекини во играњето
 • подобрување и отстранување на проблемите
 • графичкo подобрување
 • 6 НАЈНОВИ игри
 • Специјален Firebird Џекпот

Единствено во автомат клубовите SYNOTtip.

 
 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!