ТРЕТ РОДЕНДЕН ПЕХЧЕВО

Обично кога некој слави роденден, вие сте тие што треба да донесете подарок на славеникот. Во нашиот случај е спротивнотo.
SYNOTtip CLUB ги наградува своите играчи за третиот роденден!
Овие Петок и Сабота 22 и 23 Јануари година славиме 3 години од отварањето на SYNOTtip CLUB во Пехчево!

Ве очекуваат специјални роденденски награди, добро познатиот љубезен персонал, добивки и одлична забава.

*важат одредени услови: на Синот апаратите

 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!