НОВА ВЕРЗИЈА НА FIREBIRD

Oдличните Firebird апарати станаа уште подобри! Со новата верзија на Firebird која е активна од денес ги подобривме најновите апарати од SYNOT:
  • полесно и побрзо играње
  • без прекини во играњето
  • подобрување и отстранување на проблемите
  • графички подобрување
  • Нова Blue (сина) и Red (црвена) верзија на апарати со различни игри.
  • 6 НАЈНОВИ игри
  • Специјален Firebird Џекпот
Единствено во автомат клубовите SYNOTtip. Моментално новите Firebird апарати може да ги најдете во: Прилеп Штип Валандово Кочани SKY Хотел Гевгелија Крива Паланка Кривогаштани Демир Капија Свети Николе Македонски Брод Пробиштип Неготино Радовиш
SYNOTtip CLUB - Është më i mirë të luash sesa të shikosh!