НОВА ВЕРЗИЈА НА FIREBIRD – АПРИЛ/22

Oдличните Firebird апарати станаа уште подобри!

Со новата верзија на Firebird која е активна од денес воведуваме нови 6 игри :

  • Tiki Princess (linked)
  • Crazy Free Fruits (linked)
  • Crazy Wild Fruits (linked)
  • Respin Joker 81
  • Fritti Quattro
  • Fruitti XXL

Единствено во автомат клубовите SYNOTtip.

Игрите што го содржат знакот Link придонесуваат за специјален Link Џекпот. Нивниот моментален износ се прикажува на горниот екран.

Игри со специјалниот знакот Link пробајте ги во листата на казината подолу.   

Моментално Firebird апарати може да ги најдете во:

Prilep
Stip
Valandovo
Kochani
SKY Хотел Гевгелија
Kriva Palanka
Demir Kapija
Sveti Nikole
Makedonski Brod
Probishtip
Negotino
Kavadarci
Murtino
Radovish
Gratsko
Miravci
Bosilovo
Kratovo
Delcevo
Vinica

 
SYNOTtip CLUB - Është më i mirë të luash sesa të shikosh!