SUPER LINK SYSTEM

Super Link е нов врвен најсовремен ПРЕМИУМ систем за игри на Synot. Првично претставен во Лондон на саемот ICE London 2023.

Совршениот избор на возбудливи игри поврзани со Linked Џекпот гарантирано ќе има големо влијание врз вашите перформанси. Секоја од 14-те премиум игри доаѓа со функција „Linked bonus “ што исплаќа инстант награди, Linked Џекпоти, Бонус добивки и многу повеќе.

Сосема новата функција Pay to Win нуди можност на играчот директно да ја купи функцијата „Linked bonus“ од секоја игра.

Неверојатните Linked Mega и Super Џекпоти се прогресивни, така што сите игри што имаат Linked Џекпоти се поврзани заедно и придонесуваат за добивката. Овие Џекпоти имаат можност да се освојат преку функцијата „Linked bonus“.

Системот нуди софистицирана FULL HD графика на игри.

Присутен на следните локации:
Sky Hotel Гевгелија
Probishtip
Kriva Palanka
Makedonski Brod
Negotino
Три Чешми – Штип
Stip
Berovo
Delcevo
Veles
Demir Hisar
Pehcevo
Makedonska Kamenica
Kochani
Kavadarci
Strumica

SYNOTtip CLUB - Είναι καλύτερα να πέσεις πάρα να κοιτάς!