Со ЏЕКПОТ до БОНУС за игра

Со секој освоен ЏЕКПОТ добиваш БОНУС

300 за 600

Добиј ДУПЛО повеќе!

300 за 600

Διπλή διασκέδαση για τα δικά σου χρήματα Διπλή διασκέδαση για τα δικά σου χρήματα στο Sky Hotel Gevgelija.

Κυρίες, είστε έτοιμοι;

Специјална промоција само за Вас. Во перидот од 20:00 до 01:00 часот дојдете во SYNOTtip CLUB