Со ЏЕКПОТ до БОНУС за игра

Со секој освоен ЏЕКПОТ добиваш БОНУС

300 за 600

Добиј ДУПЛО повеќе!

300 за 600

Dy herë më shumë argëtim për paratë e tua në Sky Hotel Gevgelija.

Zonja, a jeni gati?

Специјална промоција само за Вас. Во перидот од 20:00 до 01:00 часот дојдете во SYNOTtip CLUB