MATCH PLAY ВО SKY-ХОТЕЛ

Играј секој Вторник во SYNOTtip CLUB në Sky Hotel Gevgelija dhe për 300 denarët e tua merr 600.

Dy herë më shumë argëtim për paratë e tua.

SYNOTtip CLUB - Është më i mirë të luash sesa të shikosh!