SYNOTtip CLUB Ne gjithmonë përpiqemi t'i bëjmë të ftuarit tanë të lumtur dhe të ktheheni, kështu që ne po kërkojmë një lojtar të ri të ekipit për të forcuar ekipin tonë i cili do të jetë i mirë dhe të punojë me një buzëqeshje.

Aktualisht nuk kemi shpallje aktive për punë