SYNOTtip CLUB има над 38 автомат клубови и сеуште растеме. Приклучете се на тимот. Секогаш се трудиме нашите гости да бидат среќни и да се враќаат, затоа бараме нов тимски играч да го засили нашиот тим кој ќе биде љубезен и ќе работи со насмевка.

Во моментов немаме активни огласи