Ви го претставуваме EGT General 27 во SYNOTtip CLUB!
Учество на еден од најголемите саеми во светот
Со новата унапредена верзија на Firebird воведуваме нови игри
Секоја од ПРЕМИУМ игрите има функција „Linked bonus “ што исплаќа инстант награди, Linked Џекпоти, Бонус добивки и многу повеќе.
Прогресивен Џекпот систем на повеќе игри
Учество на еден од најголемите саеми во светот
Со новата верзија на Firebird воведуваме нови 6 игри
Играј на Novomatic, Synot Firebird или EGT

Нови временски Џекпоти во SYNOTtip!

Нова верзија на Firebird

Откриј друга димензија на забава со новата верзија на Firebird

Втор роденден во Sky Hotel

Славиме 2 години од отварањето на најлускузниот автомат клуб во Sky Hotel со одлични награди!

Нови игри на Firebird апаратите

Дали ги пробавте најновите игри од SYNOT Games на Firebird апаратите?

Трет роденден

Ве очекуваат специјални роденденски награди, добро познатиот љубезен персонал, добивки и одлична забава

Black Friday во SYNOTtip CLUB

Подобра игра, повеќе добивки!

Брзо, сигурно и лесно

Не носиш кеш со тебе? Нема проблем!

Реотварање

Добиј 300 поени на денот на отварањето

Донација за социјално-ранливите категории

Акција за делење пакети со прехранбени производи на 100 семејства од социјално-ранливите категории

Прв роденден

Ве очекуваат специјални роденденски награди, добро познатиот љубезен персонал, добивки и одлична забава

Со отварањето на новиот автомат клуб во Велес започна ребрендирањето во познатиот светски бренд SYNOTtip CLUB