НОВА ВЕРЗИЈА НА FIREBIRD – ДЕКЕМВРИ/23

Oдличните Firebird апарати станаа уште подобри!

Со новата верзија на Firebird која е активна од денес воведуваме нови игри и Link Џекпоти:

  • Vegas Vaults
  • 6 Fruits Deluxe
  • Book of Secrets 6
  • Thirsty Viking
  • Zeus: The Wild Thunder
  • Super Wild 27
  • Book of Secrets Extra
  • Legend of Medusa
  • Big Mystery
  • Respin Joker 243

Единствено во автомат клубовите SYNOTtip.

 

Игрите што го содржат знакот Link придонесуваат за специјален Link Џекпот.
Нивниот моментален износ се прикажува на горниот екран.

 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!