Со ЏЕКПОТ до БОНУС за игра

Со секој освоен ЏЕКПОТ добиваш БОНУС

300 за 600

Добиј ДУПЛО повеќе!

300 за 600

Дупло повеќе забава за твоите пари во Sky Hotel Гевгелија.

Дами, дали сте спремни?

Специјална промоција само за Вас. Во перидот од 20:00 до 01:00 часот дојдете во SYNOTtip CLUB