УПЛАТИ СО КАРТИЧКА

Не носиш кеш со тебе? Нема проблем! Одлична полесна опција за сите играчи во SYNOTtip автомат клубовите!
Уплати со твојата платежна картичка на терминалите поставени на касата.
Брзо, сигурно и лесно!
Опцијата може да ја искористиш во автомат клубовите во:
 
Неготино
Кичево
Крива Паланка
Берово
Прилеп
Велес
Sky Хотел – Граничен премин Богородица
 
 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!