BLACK FRIDAY

Black Friday во сите автомат клубови SYNOTtip!
 
Дојди овој петок 27.11.2020 во било кој автомат клуб и играј на Synot апаратите.

Добиј 50% назад од сумата што си ја изиграл, во поени за игра и играј повторно!

Играј во петок од 21:00 до 23:00 часот со ВИП Клуб картичката и добиј:

– 50% назад
– без лимит
– на Synot апаратите

Поените од промоцијата се добиваат по завршување на промоцијата.

 
 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!