НОВА ВЕРЗИЈА НА FIREBIRD – АПРИЛ/22

Oдличните Firebird апарати станаа уште подобри!

Со новата верзија на Firebird која е активна од денес воведуваме нови 6 игри :

  • Tiki Princess (linked)
  • Crazy Free Fruits (linked)
  • Crazy Wild Fruits (linked)
  • Respin Joker 81
  • Fritti Quattro
  • Fruitti XXL

Единствено во автомат клубовите SYNOTtip.

Игрите што го содржат знакот Link придонесуваат за специјален Link Џекпот. Нивниот моментален износ се прикажува на горниот екран.

Игри со специјалниот знакот Link пробајте ги во листата на казината подолу.   

Моментално Firebird апарати може да ги најдете во:

Прилеп
Штип
Валандово
Кочани
SKY Хотел Гевгелија
Крива Паланка
Демир Капија
Свети Николе
Македонски Брод
Пробиштип
Неготино
Кавадарци
Муртино
Радовиш
Градско
Миравци
Босилово
Кратово
Драчево
Виница

 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!