ДОБИЈ 300 ПОЕНИ

Искористи ги бенифициите како ВИП КЛУБ играч.

Дојди на денот на отварањето и добиј 300 поени за игра на твојата ВИП КЛУБ картичка.
Не ја пропуштај можноста за добивка во SYNOTtip CLUB.

Понудата важи до 16:00 часот – 25.06.2020.

Услов: Играчот треба да игра со ВИП Клуб картичка на SYNOT апарат.

Поените се префрлаат во период најмногу до 24 часа.

SYNOTtip CLUB – подобро е да се игра отколку да се гледа!