ПРВ РОДЕНДЕН SYNOTTIP CLUB – SKY HOTEL

Обично кога некој слави роденден, вие сте тие што треба да донесете подарок на славеникот. Во нашиот случај е спротивнотo.
SYNOTtip CLUB ги наградува своите играчи за првиот роденден!
Овој Петок 02 ОКТОМВРИ 2020 година славиме 1 година од отварањето на најлуксузниот SYNOTtip CLUB во SKY Hotel Гевгелија!

Ве очекуваат специјални роденденски награди, добро познатиот љубезен персонал, добивки и одлична забава.

*важат одредени услови

 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!