DITËLINDJA E PARË SYNOTTIP CLUB- SKY HOTEL

Zakonisht kur dikush feston një ditëlindje, ju jeni ai që duhet të sillni dhuratë për festuesit. Në rastin tonë është e kundërta.
SYNOTtip CLUB shpërblen lojtarët e saj për ditëlindjen e tyre të parë!
Këtë të Premte 02 TETOR 2020 ne festojmë 1 vit nga hapja e SYNOTtip CLUB më luksoz në SKY Hotel Gevgelija!

Dhurata speciale për ditëlindje po ju presin, stafi i mirënjohur, fitimet dhe argëtimi i shkëlqyeshëm.

*zbatohen kushte të caktuara

 
SYNOTtip CLUB - Është më i mirë të luash sesa të shikosh!