ДОНАЦИЈА ВО ГЕВГЕЛИЈА

Во SYNOTtip CLUB секогаш ќе има место за најранливите категории.

Овој пат како општествено одговорна компанија со донација од сопственикот на SYNOTtip CLUB Македонија и во координација со градоначалникот на општина Гевгелија – Сашо Поцков сме дел од акцијата на Општина Гевгелија за помош на 100 семејства во време на пандемија од Ковид-19.

Официјалното соопштение од општина Гевгелија може да го прочитате на следниот линк.