LADIES NIGHT

Zonja, a jeni gati?

Promovim special vetëm për ju.
Në periudhën nga 20:00 deri në 01:00, ejani në SYNOTtip CLUB dhe merrni pikët promovuese.

 

Oferta është e vlefshme për klubet automatike në:


Negotino

 

Aplikohen disa kushte.
Promovimi vlen vetëm për automate Synot.