LADIES NIGHT

Дами, дали сте спремни?

Специјална промоција само за Вас.
Секој Петок во перидот од 20:00 до 01:00 часот дојдете во SYNOTtip CLUB и добијте промо поени.

 

Понудата важи за автомат клубовите во:


Неготино

 

Важат одредени услови.
Промоцијата важи само за Synot апаратите.