MAGIC BALL LINK

Magic Ball Link е прогресивен Џекпот систем на повеќе игри што вклучува софистициран систем со 24 игри, со неверојатна визуелна графика. Има 4 возбудливи Linked игри, имено Aztech Jaguar, Crazy Free Fruits, Tiki Princess, Crazy Wild Fruits и исто така 20 класични игрa за уште поголема возбуда.

Magic Ball Link нуди бонус Џекпот од 4 нивоа, заеднички за сите 4 игри. Прогресивниот бонус може да се активира од Linked игрите.

Grand и Major Џекпотите се директно поврзани со и можете да ги освоите со играње на 4-те Linked игри. Додека Minor и Mini можете да ги освоите во Bonus Linked опцијата во истите Linked игри и може да се менува нивната вредност при селектирање на деноминација.

 
Присутен на следните локации:
Sky Hotel Гевгелија
Три Чешми – Штип
Kavadarci
SYNOTtip CLUB - Είναι καλύτερα να πέσεις πάρα να κοιτάς!