ВТОР РОДЕНДЕН SYNOTTIP CLUB – SKY HOTEL

SYNOTtip CLUB ги наградува своите играчи за вториот роденден!
Во САБОТА 02 ОКТОМВРИ 2021 година славиме 2 години од отварањето на најлуксузниот SYNOTtip CLUB во SKY Hotel Гевгелија!
 

Ве очекуваат специјални роденденски награди 5 x 3000 поени, добро познатиот љубезен персонал и одлична забава.

*повеќе информации во SYNOTtip CLUB во SKY Hotel Гевгелија
*добитниците не е потребно да поседуваат Клуб Картичка за лојалност 

SYNOTtip CLUB - Είναι καλύτερα να πέσεις πάρα να κοιτάς!