СО ЏЕКПОТ ДО БОНУС

Ве наградуваме за секој освоен Џекпот во SYNOTtip CLUB! Со секој освоен Џекпот добиваш БОНУС за игра. Synot Џекпоти: Mini Jackpot – 500 поени БОНУС Midi Jackpot –  2000 поени БОНУС E-Gaming Џекпоти: Bronze Jackpot – 500 поени БОНУС Silver Jackpot –  2000 поени БОНУС Novomatic, EGT, Synot Firebird Џекпоти: Bronze Jackpot – 500 поени БОНУС Silver […]

МATCH PLAY 300 ЗА 600

Добиј ДУПЛО повеќе! Играј во SYNOTtip CLUB и за твоите 300 денари добиваш 600 за играње. Дупло повеќе забава за твоите пари. Понудата се однесува за автомат клубовите во: Кичево Прилеп Неготино Велес Крива Паланка Пробиштип Берово Босилово Пехчево Петровец Ранковце Македонски Брод Градско Миравци Богданци Само на Synot апаратите. *понудата се однесува на ограничен број на играчи. SYNOTtip CLUB – […]

MATCH PLAY ВО SKY-ХОТЕЛ

Играј секој Вторник во SYNOTtip CLUB во Sky Hotel Гевгелија и за твоите 300 денари добиваш 600. Дупло повеќе забава за твоите пари. SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!

LADIES NIGHT

Дами, дали сте спремни? Специјална промоција само за Вас. Секој Петок во перидот од 20:00 до 01:00 часот дојдете во SYNOTtip CLUB и добијте промо поени.   Понудата важи за автомат клубовите во: Неготино   Важат одредени услови. Промоцијата важи само за Synot апаратите.