Dhuratë në Gevgelija

Në  SYNOTtip CLUB gjithmonë do të keni vend për kategoritë e rrezikuara sociale.

Këtë herë si kompani me përgjegjësi shoqërore me një donacion nga pronari iSYNOTtip CLUB  Maqedoni dhe në koordinim me kryetarin e Gevgelija - Sasho Pockov ne jemi pjesë e aksionit të Komunës së Gevgelija për të ndihmuar 100 familje gjatë një pandemie nga Kovid-19.

Shpalljen zyrtare nga komuna e Gevgelija mund ta lexoni në линк.