ТРЕТ РОДЕНДЕН ПЕХЧЕВО

Zakonisht kur dikush feston një ditëlindje, ju jeni ai që duhet të sillni dhuratë për festuesit. Në rastin tonë është e kundërta.
SYNOTtip CLUB ги наградува своите играчи за третиот роденден!
Овие Петок и Сабота 22 и 23 Јануари година славиме 3 години од отварањето на SYNOTtip CLUB во Пехчево!

Dhurata speciale për ditëlindje po ju presin, stafi i mirënjohur, fitimet dhe argëtimi i shkëlqyeshëm.

*важат одредени услови: на Синот апаратите

 
SYNOTtip CLUB - Është më i mirë të luash sesa të shikosh!