Fitoi 300 pikë

Përdorni përfitimet si një lojtar i VIP CLUB. играч.

Eja në ditën e hapjes dhe fitoi 300 pikë për të luajtur në kartën tuaj VIP CLUB . Mos e humb mundësinë për fitim në  SYNOTtip CLUB.

Oferta vlen deri në orën 16:00 - 25.06.2020.

Gjendja: lojtari duhet të luajë me kartën e VIP CLUB në slot makinat SYNOT.

Pikat transferohen në një periudhë deri në 24 orë.

SYNOTtip CLUB  - Është më i mirë të luash sesa të shikosh!