PAGESA ME KARTË

Mos mbani para me vete? Nuk ka problem! Një mundësi e shkëlqyer më e lehtë për të gjithë lojtarët në klubet e automatëve SYNOTtip!
Paguani me kartën tuaj të pagesës në terminalet e vendosura në arkë.
Të shpejtë, të sigurt dhe të lehtë!
Këtë mundësi mund ta përdorni në klubet e automatëve në:
 
Negotino
Kicevo
Kriva Palanka
Berovo
Prilep
Veles
Sky Hotel – Border Bogorodica
 
 
SYNOTtip CLUB - Është më i mirë të luash sesa të shikosh!