MATCH PLAY ВО SKY-ХОТЕЛ

Играј секој Вторник во SYNOTtip CLUB во Sky Hotel Гевгелија и за твоите 300 денари добиваш 600.

Дупло повеќе забава за твоите пари.

SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!