НОВИ ИГРИ НА FIREBIRD АПАРАТИТЕ

Дали ги пробавте последните игри од SYNOT Games на Firebird апаратите?

 

Buffalo Hunt

Биволите на Synot трчаат диво, оставајќи добивки по нив.
Дивините чекаат на тебе. Придружи се на ловот на Биволи заедно со поглаварот на Дивината. Земи го оружјето и започни со ловот на твојата добивка. Животните од дивината ќе ти помогнат во добивките, но најмногу ќе биде дадено од Биволот.
Собери ја твојата среќа и стекни дополнителни шанси за победа.
Buffalo Hunt е игра во која си придружуван од дивината на Северна Америка во борба за шанси, среќа и можности. Остани во линија за да ги добиеш твоите награди.

 

Amazons’ Wonders

Џунгла, жестоки воини и големи победи – најновиот додаток на Synot.
Влези во Амазонската џунгла и придружи им се на храбрите воинствени кралици на шумата. Придружи им се во нивната битка против среќата и искористи ги придобивките скриени во огромната флора. Скроти го Дивиот коњ на Амазонките за да ти овозможат дополнително вртење со забрзување.
Земи го твојот штит и меч и тргни кон твојата победа и стекни дополнителни шанси за победа.
Amazons’ Wonders е игра со симболите Scatter и Wild. Во придружба си на воините од оваа област каде што се водат борбена за шанси, среќа и можности. Остани во линија за да ги добиеш твоите награди.

 

Aladdin and the golden palace

Избриши ја ламбата за добиете магични награди.
Приказната за Духот не е позната, освен што бил заробен во ламба 10,000 години. Ослободи го од овој маѓепсaн затвор и Духот ќе ти донесе прекрасни победи во играта Aladdin and the golden palace! Ти ја имаш најдобрата шанса да го пронајдеш Духот!

 
SYNOTtip CLUB – Подобро е да се игра отколку да се гледа!